Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nemocná žena venčila asistenčního psa, zkolabovala a upadla do bezvědomí. Někdo ji poté okradl

Ohavný případ lidské bezohlednosti a hyenismu se udál včera ráno v Líšni. Nemocná žena při venčení svého asistenčního psa dostala záchvat a upadla do bezvědomí. Z toho ji po půl hodině probrali kolemjdoucí. Po probuzení však žena zjistila, že ji někdo ukradl tašku s cennostmi, kterou měla navíc omotanou kolem těla.

Opravdu zavrženíhodný případ řeší žideničtí policisté. Na ty se obrátila žena, která trpí zdravotními komplikacemi. Kvůli nim má k ruce má asistenčního psa, který ji varuje před kolapsovými stavy. Když jej včera brzy ráno ve Strnadově ulici venčila, před návratem domů omdlela.

Asi za půl hodiny si bezvládného ležícího těla všimla mladá žena. Neváhala a za telefonické asistence záchranné služby se jí společně s další kolemjdoucí podařilo ženu oživit. Když se žena probrala, zjistila, že jí někdo odcizil černou tašku, jejíž popruh měla omotaný kolem těla.

V ní měla tablet Samsung, externí disk, peněženku a písemnosti do školy. "Policisté žádají svědky, kteří si včera ráno mezi pátou a šestou hodinou v okolí brněnské Strnadovy ulice něčeho podezřelého všimli, ať to ohlásí na lince 158," uvedl na policejním webu mluvčí Pavel Šváb.

Zdroj: PČR

Štítky asistenční pes, Líšeň, Samsung, Pavel Šváb, bezvědomí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Václav Bárta

Lidi jsou svine.Asi si neuvedomuji ze stejna vec se muze stat i jim a nebo je to nekdo kdo uz se dostal na same dno a vyuzil situace aby si prilepsil treba na drogy nebo alkohol. Je to hyenismus nejvyssiho zrna a takovy chce i nejvyssi tresty. Jen skoda ze je u nas soudnictvi tam kde je.

Středa, 11. ledna 2017, 16:12Odpovědět

Nemocná žena venčila asistenčního psa, zkolabovala a upadla do bezvědomí. Někdo ji poté okradl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.