Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Podřežu naše děti, vyhrožoval muž partnerce, kterou pět let týral. Nyní je za mřížemi

Nesnesitelné martyrium musela prožívat sedmatřicetiletá žena ze Znojemska. Její o šest let starší partner ji několik let vytrvale týral. Vše vyvrcholilo ve chvíli, kdy od něj žena utekla. Zavolal ji a vyhrožoval zabitím jejich dětí. Žena případ předala policii. Násilník díky tomu putuje do vazby a čeká ho soud.

 

Soudce ve středu akceptoval návrh na vzetí do vazby, který se týkal čtyřiačtyřicetiletého muže ze Znojemska. Je obviněn z vydírání a týrání svojí partnerky. Sedmatřicetiletou ženu měl již nejméně pět let nejprve vulgárně urážet a potom i fyzicky napadat. Chytal ji za ruce a třásl s ní, napadal ji fackami i údery pěstí do těla i do hlavy.

Několikrát ji kopal po celém těle a jednou i skopl z postele tak, že spadla a utrpěla tím zlomeninu ruky. Mnohokrát ji vyhrožoval i zabitím. Intenzita jeho brutálního jednání se stupňovala. Týraná žena se na začátku letošního roku odvážila ze strachu odejít. Agresor se pustil do zastrašování po telefonu a nutil ji, aby se vrátila domů. Dokonce ji začal vydírat tím, že podřeže jejich děti.

To bylo impulsem k tomu, aby vše oznámila na policii. "Ihned jsme na místo vyjeli a násilníka v poutech odvezli. Nyní je dlouhodobě týraná žena i její děti v bezpečí. Obviněný muž se nachází ve vazbě a podle trestního zákoníku mu hrozí odnětí svobody na dvě léta až osm let," uvedla na policejním webu mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Zdroj: PČR

Štítky okres Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podřežu naše děti, vyhrožoval muž partnerce, kterou pět let týral. Nyní je za mřížemi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.