Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Prodavač večerky v Brně vytrhl lupiči zbraň z ruky, policisté zloděje dopadli za dvacet minut

Krušné chvíle zažil minulý týden prodavač večerky v ulici Černého. Kuklou maskovaný muž vstoupil do prodejny, v jedné ruce držel zbraň a v druhé igelitovou tašku. Po prodavači požadoval peníze pod výhrůžkou zastřelení. Prodavač ho poslechl a peníze vydal. Poté se mu povedlo vytrhnout lupiči zbraň z ruky, zloděj se lekl a utekl.

 

Utekl s celkovou hotovostí devíti tisíc. Hlídka ho však na základě popisu vypátrala během dvaceti minut před domem v ulici Šťouračově. Muž, který je aktuálně v podmínce za jinou trestnou činnost tvrdil, že si šel zaběhat.

Policistům se snažil i namluvit, že má u sebe devět tisíc korun, protože po běhu hodlá jít pít s kamarádem. Těžko ovšem bude vysvětlovat výsledky expertízy, která prokázala, že manipuloval se zbraní, se kterou bylo spácháno loupežné přepadení. Za jeho jednání mu nyní hrozí až desetileté vězení.

Zdroj: PČR

Štítky zbraň, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodavač večerky v Brně vytrhl lupiči zbraň z ruky, policisté zloděje dopadli za dvacet minut  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.