Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilá žena zmlátila manžela. V nemocnici o něm navíc policistům prozradila, že doma pěstuje marihuanu

Velmi kuriózní případ nyní řeší jihomoravští policisté. Sedmatřicetiletý manžel skončil po hádce a následné šarvátce se svou ženou v nemocnici. Když se případu ujali policisté, pokračovala žena ve vyřizování účtů tím, že prozradila na svého manžela jeho tajnou sklizeň konopí.

Italskou domácnost připomíná soužití manželů v Babicích nad Svitavou. Dvojice si večer nejdříve hodně hlučně Vyměnila názory.  Jejich spor následně přerostl ve fyzické napadení. Toto kupodivu více odnesl téměř střízlivý sedmatřicetiletý muž, který musel vyhledat lékařské ošetření.

V době, kdy byl v péči lékařů, a případ na místě vyšetřovali policisté, sdělila podnapilá manželka policistům zajímavou informaci. Manžel prý od jara pěstoval na zahradě konopí a rostliny v současné době suší na půdě. Tam také policisté našli několik desítek rostlin marihuany i plastové nádoby se sušenou rostlinnou hmotou.

Oba manželé budou své počínání muset vysvětlit na přestupkové komisi. Navíc manžel musí počítat se stíháním za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.

Zdroj: PČR

Štítky manželé, Babice nad Svitavou, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena zmlátila manžela. V nemocnici o něm navíc policistům prozradila, že doma pěstuje marihuanu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.