Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policie obvinila z vraždy matku dítěte, jež zemřelo na Hodonínsku

Jihomoravští policisté obvinili z vraždy šestnáctiměsíčního dítěte jeho matku.  Dítě zemřelo na začátku listopadu na Hodonínsku. Matka dávala úmrtí dcerky původně do souvislosti s očkováním, které dítě ten den absolvovalo.

 

Vyšetřovatelé ale spojitost s očkováním už dříve vyloučili. "Na základě zjištěných informací v souvislosti s vyšetřováním jsme zjistili, že úmrtí dítěte s jeho očkováním nesouvisí," uvedla minulý týden mluvčí.

Podle médií jde o šestnáctiměsíční holčičku z Vacenovic. Matka na sociální síti popsala, že dcera v dotyčný den prodělala očkování. Popsala, že dítě bylo poté unavené a spalo v postýlce. Když ho přišla zkontrolovat, nedýchalo.

"V souvislosti s násilnou smrtí dítěte na Hodonínsku kriminalisté zahájili trestní stíhání jeho matky pro zvlášť závažný zločin vraždy. S ohledem na věk mladistvé nebude policie zveřejňovat žádné další informace," uvedla na policejním webu mluvčí Štěpánka Komárová.

Zdroj: PČR, ČTK

Štítky vražda, okres Hodonín, očkování, Vacenovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie obvinila z vraždy matku dítěte, jež zemřelo na Hodonínsku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.