Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj v Židlochovicích si chtěl zahrát na kamelota, ukradl však staré noviny určené k vrácení

Pravděpodobně naštvaný sám na sebe musel být zloděj, který se rozhodl v noci v Židlochovicích vykrást kovovou bednu, jenž slouží tamnímu marketu na uskladnění dodaných novin. Schránku násilím otevřel a odcizil z ní uložené noviny a časopisy. Pokud si chtěl zahrát na pouličního prodavače tisku, tak se zmýlil. V bedně byly totiž uložené pouze z předchozích dnů neprodané tiskoviny určené k vrácení dodavateli.

Ty může zpeněžit maximálně ve sběrně starého papíru. Potom je zisk, při asi korunové ceně za kilogram, opravdu mizivý. Majitel ale hlásí škodu za skoro pět tisíc korun.

"V současné chvíli se škoda pohybuje okolo hranice pěti tisíc korun. Po přezkoumání odborníky v průběhu vyšetřování určíme, jestli škoda přesáhla pět tisíc a bude se tedy jednat o trestný čin, nebo nepřesáhla a bude to kvalifikováno jako přestupek," dodal k případ mluvčí jihomoravské policie Bohumil Malášek.

Zdroj: PČR

Štítky Židlochovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj v Židlochovicích si chtěl zahrát na kamelota, ukradl však staré noviny určené k vrácení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.