Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Agresivní host odmítal odejít z hospody, před strážníky se schoval pod stolem, do alkoholtesteru vrčel

Šestapadesátiletý muž obtěžoval personál i návštěvníku židenické restaurace. Před strážníky se schoval pod stolem a místo foukání na alkoholtester vrčel.

V židenické restauraci měli v úterý večer o zábavu postaráno. Potíže s nevhodně se chovajícím hostem řešil v úterý večer personál i návštěvníci. Ty údajně agresivní muž obtěžoval, proto jej zaměstnanci vyzvali, aby zaplatil útratu a odešel. Šestapadesátiletý muž ale údajně dál zůstával, a tak personál požádal na lince 156 o pomoc strážníky.

Platit se hostovi nechtělo až do chvíle, než hlídka městské policie skutečně přijela. Poté podnapilý muž váhavě vytáhl peněženku a s nelibostí zaplatil útratu 72 korun. Poté ho strážníci opakovaně vyzvali, aby z restaurace odešel, muž se však k odchodu neměl, dokonce se před hlídkou i personálem schoval pod stůl. Hlídka ho tedy s použitím donucovacích prostředků vyvedla ven.

Dechovou zkoušku, kterou mu strážníci nařídili podstoupit, tento muž nezvládl. Místo foukání do přístroje na něj nevrle vrčel. 

Po vystřízlivění na záchytné stanici ho kvůli podezřením z přestupků proti veřejnému pořádku a proti občanskému soužití čeká předvolání ke správnímu orgánu.“ doplnil mluvčí městské policie Pavel Šoba. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky alkohol, opilec, vrčel, policie, Brno, stůl, restaurace

Agresivní host odmítal odejít z hospody, před strážníky se schoval pod stolem, do alkoholtesteru vrčel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.