Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Střelba na Palackého třídě v Brně. Na místě zůstala mrtvá žena a zraněný muž, policie zajistila zbraň

Do bývalé banky na Palackého třídě krátce před 16. hodinou vnikli policejní těžkooděnci. Zajistili zbraň a zapáskovali prostory, na místo dorazily sanitky. Důvodem byla ohlášená střelba. Policisté našli na místě mrtvou ženu a postřeleného muže. Ten skončil se středně těžkým zraněním v péči záchranářů.

 „Policie dostala oznámení o střelbě okolo 15. hodiny, na místo ihned vyrazila první hlídka. Na místě našli jednu osobu bez známek života a jednu osobu se zraněními, která skončila v péči lékařů. “ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. Policisté zajistili zbraň. Žádné další nebezpečí podle Švába nehrozí.

Podle informací Drbny zemřela žena, prostřeleným byl muž. Toho převezli záchranáři do brněnské Nemocnice u sv. Anny. Podrobnější informace k případu zatím policisté neposkytli. 

Autoři | Foto Varvara Šatunova

Štítky střelba, Brno, Palackého třída, Královo pole, policie, mrtvý, zbraň, Pavel Šváb, Policie České republiky, Fakultní nemocnice u sv. Anny

Střelba na Palackého třídě v Brně. Na místě zůstala mrtvá žena a zraněný muž, policie zajistila zbraň  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.