Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Namol opilý cizinec vyměňoval v noci na jedné z nejrušnějších silnic v Brně prasklou pneumatiku

Vyměňovat pneumatiku na jedné z nejrušnějších silnic v Brně není příliš bezpečné ani za denního světla, natož uprostřed noci a v mlze. Brněnští strážníci vyjížděli v noci na neděli do Hradecké ulice. Našli zde namol opilého cizince, jak se snaží vyměnit zničené kolo na svém autě.

Když přijeli strážníci na místo, našli u krajnice zaparkované auto, vedle kterého ležela roztrhaná pneumatika a u levého předního kola se skláněl osmačtyřicetiletý muž. Vzápětí se ukázalo, že opravu ztěžovalo více než jen špatné světelné podmínky.

Strážníci oblečení v reflexních vestách přistavili za odstavené vozidlo auto s rozsvícenými majáky a vrávorajícího muže odvedli za svodidla. Tam se bulharsky hovořícímu cizinci podlomily nohy a usadil se na zatravněný svah.

Hlídce se podařilo zjistit, že na renaultu prý vyměňoval prasklé kolo a že před jízdou do jižních Čech vypil údajně jedno pivo. Na místo proto dorazili také státní policisté. Alkoholtester ukázal 2,32 promile. „Muž se tím stal podezřelým z trestného činu, který prošetří republikoví kolegové," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto MP Brno

Štítky pneumatika, cizinec, alkohol, hradecká ulice, strážníci, Brno, silnice, Renault, Jihočeský kraj

Namol opilý cizinec vyměňoval v noci na jedné z nejrušnějších silnic v Brně prasklou pneumatiku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.