Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž se představil jako Paris Hilton, strážníkům nadýchal přes tři promile

K bezvládnému ležícímu muži vyrazili v pátek odpoledne brněnští strážníci. Po příjezdu zjistili, že kolem muže leží řada lahví od alkoholu. Muž byl pořádně znečištěný a namol opilý.

Muž se při příjezdu hlídky snažil postavit nanohy, to se mu podařilo až na několikátý pokus a hlídka ho vzhledem k jeho stavu vyzvala, aby si sedl a nezpůsobil si tak případným pádem zranění.

Muž nejprve popíral, že by vůbec pil nějaký alkohol a strážníkům se představil nejprve jako Portugalec, následně dokonce jako Paris Hilton. Žerty šly stranou ve chvíli, kdy nadýchal 3,02 promile a strážníci mu oznámili, že je podezřelý ze znečištění veřejného prostranství.

Třiatřicetiletý muž se svěřil, že poházené lahve, nedopalky a vysypané zápalky jsou prý důsledkem truchlení pro nedávno zemřelého kamaráda, kterému se neúspěšně pokusil zapálit svíčku. „Podezření z přestupku s ním projedná správní orgán, muž totiž vzápětí zamířil na záchytnou stanici," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto MP Brno

Štítky alkohol, Paris Hilton, heršpická, strážníci

Muž se představil jako Paris Hilton, strážníkům nadýchal přes tři promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.