Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dvě patnáctileté dívky se krádeží rozhodly vybavit podzimní šatník

Dvě mladé zákaznice se v pondělí odpoledne rozhodly připravit na podzimní sezónu v obchodním domě u hlavního nádraží. Celkově chtěly ukrást oblečení v hodnotě téměř dva a půl tisíce korun. Zastavila je ochranka.

Podzim je tady

Přichází podzim a je potřeba zpestřit svůj šatník. A hlavně se připravit na nižší teploty. Takhle možná uvažovaly dvě patnáctileté dívky v obchodním domě u hlavního nádraží, které se rozhodly se vybavení šatníku nezaplatit.

První dívka se spokojila s mikinou, punčochami a tričkem v hodnotě 672 korun, tak její kamarádka měla trochu větší ambice. Ta si vzala mikinu, tepláky, džínové kalhoty, sukni a punčochy v součtu za 1 647 korun.

„Jejich přesvědčení, že s tímto množstvím nezaplaceného zboží nepozorovaně opustí prodejnu, dostalo zásadní trhlinu, když je za pokladnami zastavil pracovník hlídací agentury, který jejich počínání sledoval na kamerách,“ říká mluvčí policie Pavel Šoba.

Mělo jít o sázku

Po příchodu strážníků se dvě dívky přiznaly, že do obchodu přišly krást kvůli sázce ve škole. Jak by se měly počínat, to jim poradili spolužáci. Některé oděvy byly poškozené, ale odkoupit je nechtěly. „Kvůli podezření z majetkového přestupku je čeká předvolání ke správnímu orgánu, který bude mít k dispozici i kamerový záznam z prodejny,“ doplňuje Šoba.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krádež, dívky, šatník, oblečení, sázka

Dvě patnáctileté dívky se krádeží rozhodly vybavit podzimní šatník  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.