Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý řidič neukočíroval své auto a narazil do domu. Nadýchal skoro dvě promile

Řádně se posilnil alkoholem a vydal se na noční projížďku do města. Možný fanoušek filmu Rychle a zběsile by ale roli ve filmu nedostal. Svůj vůz neukočíroval a narazil do domu. Zatímco jeho auto poputuje do šrotu, svérázný řidič se dočká scénáře od policie.

Šestadvacetiletý amatérský závodník si v sobotu chtěl vyzkoušet zběsilou jízdu centrem Znojma. Před cestou se posilnil alkoholem a nasedl do svého BMW. Ulice Velká Michalská se mu však stala osudnou.

 

Při projíždění pravotočivé zatáčky svoje auto neukočíroval a dostal smyk. Manévr nezvládl a narazil do zdi domu. Policie jej přijela zkontrolovat téměř hned a mladík absolvoval dechovou zkoušku. Bezprostředně po dopravní nehodě nadýchal 1,73 promile alkoholu, měl tedy velké štěstí, že se nehoda obešla bez zranění.

„Zakázali jsme mu pokračovat v další jízdě a jeho protiprávním jednáním se dále zabýváme.“ sdělila policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Autoři | Foto PČR

Štítky alkohol, Znojmo, nehoda, řidič, dům, Rychle a zběsile, BMW

Opilý řidič neukočíroval své auto a narazil do domu. Nadýchal skoro dvě promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.