Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zloděj v Brně vlezl do bytu, kde potkal dvě ženy. I tak si drze odnesl luxusní kožich

Třicetiletý muž v podvečer v Králově poli zkoušel kliky bytů. U jednoho neuzamčeného bytu se mu poštěstilo, jenže nebyl prázdný. V bytě byly dvě ženy, které ho z bytu vykázaly. Z předsíně sebral luxusní kožich podle kterého ho následně policie našla.

Zkoušel, dokud to nevyšlo

V severní brněnské části Královo pole tricetiletý muž zkoušel kliky dveří bytů. Jedny z dveří se po vynaloženém úsilí otevřely, jenže v bytě zrovna byla majitelka s další ženou, které muže hned vykázaly z bytu. „Přesto, že jej vyrušily, nechtěl muž odejít s prázdnou. Z předsíně totiž odcizil luxusní dámský kožich,“ říká mluvčí policie Petr Vala.

Kožich ho prozradil

Úspěšná krádež se muži vymstila, jelikož právě kožich bylo to, podle čeho jej policie našla. O pár ulic dál se muž v kožichu promenádoval. „Pachatel byl totiž do kožichu oblečený a pro policisty tak zcela nepřehlédnutelný. Muž skončil v policejní cele, kde si počkal na soud,“ doplňuje Vala. Policie upozorňuje, že nejlepší prevencí k takovým případům, je zamykání dveří bytu.

Autoři | Foto PČR

Štítky kožich, zloděj, kliky, policie, Brno

Zloděj v Brně vlezl do bytu, kde potkal dvě ženy. I tak si drze odnesl luxusní kožich  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.