Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž pobodal u Prýglu soka v lásce kvůli krabičce cigaret

Dva muži v pondělí večer navštívili společnou známou na chatě u Brněnské přehrady. Kamarádka doma nebyla a mezi ctiteli vznikl spor o krabičku cigaret. Spor rozhodlo až bodnutí nožem.

Společná láska a krabička cigaret

Pondělní večer na chatě u Brněnské přehrady získal zcela jiný rozměr pro dva ctitele, kteří se potkali u společné známé. Jak oba zjistili, tak žena nebyla doma a mezi muži vznikl banální spor o krabičku cigaret. „Jedenatřicetiletý muž napadl svého o dva roky mladšího známého nejdříve verbálně a pak i fyzicky,“ doplňuje mluvčí policie Bohumil Malášek.

Banální spor rozhodl nůž

Ze sporu se stala vážná věc, když starší z mužů vytáhl nuž a mladšího pořezal a pobodal. I přes zranění se pobodanému muži podařilo z místa utéct a upozornit kolemjdoucí na svůj vážný stav. „Ke sporu došlo okolo dvacáté hodiny. Na místo byly poslány tři záchranářské prostředky a muž byl na místě ošetřen. Poté jsme muže s poraněním těžkého řezného a bodného charakteru převezli na urgentní příjem do Fakultní nemocnice u svaté Anny,“ říká mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Agresor daleko neuprchl

I když agresor z místa hned uprchl, tak pro kriminalisty nebylo obtížné muže najít. Už čtyři hodiny po konfliktu ho zadrželi a umístili do cely. „V průběhu vyšetřování získali informace, které je vedly k zahájení trestního stíhání a následně k obvinění ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu. Muž je stíhaný vazebně,“ dodává Malášek.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky nůž, láska, bodnutí, dva muži, cigareta, Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice u sv. Anny

Muž pobodal u Prýglu soka v lásce kvůli krabičce cigaret  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.