Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž si v Brně vyfotil zloděje a chtěl si to vyříkat. Nakonec před nimi musel utéct do restaurace

Zapomnětlivý řidič si včera v Řečkovicích nechal otevřené okénko od auta a šel se najíst do nedaleké restaurace. Této šance vzápětí využili dva opilí cizinci. Muž si zloděje vyfotil a šel jim to vytmavit. Nakonec před nimi musel prchnout do restaurace.

Příležitost dělá zloděje

Řidič dodávky včera zaparkoval své auto v Řečkovicích a šel se najíst do nedaleké restaurace. „Zapomnětlivý šofér ponechal u vozidla pootevřené okno a tohoto si povšimli dva alkoholem posíleni cizí státní příslušníci,“ říká mluvčí policie Petr Vala. Příležitosti hned využili, vnikli do dodávky a odcizili drobnosti o hodnotě pár stovek korun.

Řekněte sýr

Jejich počínání si všiml vlastník dodávky, na nic nečekal, a pachatele si vyfotil. Poté se rozhodl vydat se ven a všechno si s nimi vyříkat. Alkoholem posilnění muži si moc nechtěli povídat a začali se chovat agresivně. Nakonec to byl řidič, kdo musel prchnout zpátky do restaurace a počkat na příjezd policie. „Cizinci skončili v poutech, byli převezeni do policejní cely a nyní musí počítat se stíháním za trestný čin krádež a výtržnictví,“ doplňuje Vala.

Autoři | Foto PČR

Štítky zloději, dodávka, restaurace, únik, Brno, Řečkovice

Muž si v Brně vyfotil zloděje a chtěl si to vyříkat. Nakonec před nimi musel utéct do restaurace  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.