Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž v Bystrci prokopl vchodové dveře bytového domu. Hledal teplé místo k přespání

Dvaatřicetiletý obyvatel Bystrce byl svědkem toho, jak se neznámý muž rozběhl proti vchodovým dveřím bytového domu a kopnutím je otevřel. Přivolaní strážníci ho našli v šestém patře, kde našel nocleh.

Kde nepomůže klíč, tam pomůže kopnutí

Obyvatel bytového domu se zrovna vracel domů, když byl svědkem toho, jak se neznámý muž trochu netradičním způsobem snažil najít teplé místo k přespání v bytovém domě ve Vondrákově ulici v Bystrci. Rozběhl se proti vchodovým dveřím, které kopnutí otevřely a poškodily.

Obtisk podrážky na skle

Poté, co dorazili strážníci, tak jim muž ukázal kování, které před necelými čtyřiadvaceti hodinami opravil zámečník. „Strážníci si všimli nejen toho, že dveře nejdou zavřít, ale také zabahněného otisku podrážky na jejich skleněné výplni,“ říká mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Teplé místo k přespání

Strážníci s obyvatelem domu začala po muži pátrat. Našli ho v šestém patře a na dotaz, co tady dělá, muž odvětil, že je bez domova a hledá teplé místo k přespání. Kvůli ztotožnění a možného majetkové přestupu na místo dorazila i státní policie. „Strážníci nezvaného nocležníka vyzvali, aby si našel jiné místo k přespání, a oznámili mu, že si ho předvolá správní orgán,“ dodává Kadrnožková.

Autoři | Foto Městská policie Brno

Štítky Bystrc, bytový dům, dveře, prokopnutí

Muž v Bystrci prokopl vchodové dveře bytového domu. Hledal teplé místo k přespání  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.