Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Obsluha restaurace našla uplakanou a potlučenou ženu. Její manžel je podezřelý z domácího násilí

V noci ze soboty na neděli volala na tísňovou linku obsluha bystrcké restaurace, na kterou se obrátila sedmačtyřicetiletá žena v nouzi. Případ byl předán státním policistům a její manžel je podezřelý z domácího násilí.

Obsluha restaurace zavolala tísňovou linku, která pak poslala na místo strážníky. Hlídka ji našla v zázemí provozovny pouze v domácím oblečení, prokřehlou a uplakanou. Strážníkům vysvětlila, že rychle vyběhla z domu, když se začala stupňovat agresivita jejího pětapadesátiletého manžela.

Zatímco strážnice zjišťovala podrobnosti od ženy, tak její kolega zavolal policii a záchranáře. Žena měla viditelná zranění v obličeji i na nohou. Konflikt potvrdil i její manžel, kterého hlídka ihned kontaktovala. „Strážníci zjistili, že se nejspíš jedná o dlouhodobější situaci, a všechny zjištěné informace předali kvůli podezření z trestného činu státním policistům. Zraněnou ženu odvezli záchranáři po prvotním ošetření do nemocnice,“ doplňuje mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky násilí, bystrc, žena, manželé, restaurace, domácí násilí

Obsluha restaurace našla uplakanou a potlučenou ženu. Její manžel je podezřelý z domácího násilí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.