Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž se v Brně nesmířil s botičkou, násilím ji sundal. Poté dělal, že o ničem neví

Čtyřiačtyřicetiletý cizinec se v úterý pokusil odjet se svou škodovkou z chodníku. Problém byl v tom, že auto mělo na jednom z kol zrovna botičku. Při příjezdu strážníka už byla botička vedle auta a muž prohlásil, že netuší, kdo botičku sundal.

V Pekařské ulici v úterý byla škodovce stojící na chodníku nasazena botička. V ten moment, kdy majitel dorazil, tak se i přesto pokusil odjet. Kolemjdoucí si všiml, že muž se svépomocí snaží botičku sundat, a tak to nahlásil strážníkům.

Když strážník dorazil, tak uviděl botičku stát ležet vedle kola. Měla ohnuté háky, které zajišťují kolo a celkově byla viditelně poškozená. „Čtyřiačtyřicetiletý cizinec strážníkům řekl, že nesouhlasí s dopravním přestupkem a prý neví, kdo botičku z jeho auta sundal a poškodil. Podezřením z majetkového přestupku se proto bude zabývat správní orgán,“ doplňuje mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Autoři

Štítky strážníci, cizinec, auto, parkování, botička, Brno

Muž se v Brně nesmířil s botičkou, násilím ji sundal. Poté dělal, že o ničem neví  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.