Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Rodina pohřešuje tohoto muže, poslední stopa končí na Slovensku

, aktualizováno 2. října 2019, 16:45

Od konce minulého května pátrají policisté po Ludvíku Machovi, který odešel z domova a od té době o sobě nepodává žádné zprávy ani svým rodinným příslušníkům. Naposledy byl muž viděn v srpnu v Žilině, od té doby o něm nejsou žádné zprávy.

Z domova odešel koncem letošního května a od té doby o sobě nedal vědět. Má neaktivní mobilní telefon a momentálně není známo, kde by se mohl pohybovat. Policisté nevylučují, že by muž mohl odestovat do zahraničí.

Ludvíku Machovi je 48 let, měří kolem 185 cm a má černé vlasy ostříhané na krátko. Není nijak ozrbojený ani nebezpečný, pátrání po něm bylo vyhlášeno v červn tohoto roku a nyní policisté prosí o pomoc v pátrání.

"Poslední výskyt pohřešovaného muže byl zaznamenán v měsíci srpnu ve městě Žilina na Slovensku. Od té doby o něm nejsou žádné poznatky a není jasné, kde se pohybuje, nebo zda nevycestoval někam do jiného státu. Jakékoliv poznatky o výskytu nebo pohybu tohoto muže sdělte kterékoliv službně Policie ČR nebo na linku 158," uvedl mluvčí policistů pro Hodonín Petr Zámečník.

Autoři | Foto PČR

Štítky pohřešovaný muž, pátrání, Hodonín, Slovensko, Žilina, Policie České republiky, domov

PÁTRÁNÍ: Rodina pohřešuje tohoto muže, poslední stopa končí na Slovensku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.