Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Z nemocnice odešel pacient po úrazu hlavy, policie po něm pátrá a prosí veřejnost o pomoc

Policie pátrá po jednačtyřicetiletém Petru Záviškovi, který v neděli odpoledne odešel ze znojemské nemocnice po úrazu hlavy. Doktorům pacient utekl bez občanky i kartičky pojištěnce, oba doklady zůstaly v nemocnici. Muž může být ohrožen na životě.

Nedělní odpoledne se pan Petr Záviška rozhodl nestrávit mezi doktory, vydal se proto sám ze znojemské nemocnice na výlet. Okolo sedmnácté hodiny opustil centrální příjem, kde nechal jak občanský průkaz, tak i kartičku zdravotní pojišťovny. Na sobě měl omšelé růžové až oranžové tričko s krátkým rukávem, dlouhé kalhoty (zřejmě černé tepláky), kšiltovku a tmavý batoh.

Lékaři se bojí o jeho život, jednačtyřicetiletý pacient totiž uvedl, že byl po úrazu hlavy v bezvědomí. Policie proto vyhlásila po muži pátrání. 

"Žádáme nyní o spolupráci i veřejnost. Jestliže muže poznáte, volejte linku 158. Ozvat se může i sám pohřešovaný muž. Děkujeme." okomentovala pátrání po  mluvčí policie Lenka Drahokoupilová. 

Autoři | Foto PČR

Štítky Znojmo, nemocnice, pacient, pátrání, policie

Z nemocnice odešel pacient po úrazu hlavy, policie po něm pátrá a prosí veřejnost o pomoc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.