Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Se zaťatými pěstmi šel proti strážníkům a citoval Hamleta, skončil na záchytce

Muž na Mendlově náměstí šel se zaťatými pěstmi proti strážníkům, poté citoval Hamleta. Hlídka jej s 2,55 promile alkoholu v krvi převezla na záchytnou stanici.

Příliš hlučnou skupinu osob museli na Mendlově náměstí ukázňovat strážníci. Všichni až na třiatřicetiletého podnapilého hlídku poslechli. Opilý muž je začal urážet, a přestože jej vyzvali, aby zůstal na místě, vydal se proti nim se zaťatými pěstmi.

„Zjevně podnapilý se choval velmi agresivně, a tak skončil v poutech,“ přiblížil situaci mluvčí strážníků Pavel Šoba. I když bylo vyjadřování muže málo srozumitelné, povolané hlídce vytkl, že nerozumí jeho jazyku. „Pak se náhle začal smát a pokládal si shakespearovskou otázku být či nebýt,“ dodal Šoba. Podnapilý se jednoho ze strážníků ptal, zda četl Hamleta, a také tvrdil, že jde za chvíli do práce. Po provedení dechové zkoušky strážníci zjistili, že muž má v krvi 2,55 promile alkoholu, proto jej převezli na záchytnou stanici.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Hamlet, strážníci, Mendlovo náměsti, opilý, muž, záchytka

Se zaťatými pěstmi šel proti strážníkům a citoval Hamleta, skončil na záchytce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.