Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Zdrogovaný muž poslechl tajemné hlasy z chaty, které ho nabádaly, aby šel krást. Našel ho majitel, ten jej však na návštěvu nezval

Čtyřiačtyřicetiletý muž si šlehl pervitin a vydal se na noční procházku. V rekreační oblasti Šmelcovna jej prý z chaty začaly neznámé hlasy zvát dovnitř. Ty muž poslechl a vydal se šmejdit do kůlny vedle chaty. Našel jej majitel a přivolal policii, která teď muže stíhá pro porušování domovní svobody a krádež.

S originálním, možná i pravdivým odůvodněním vloupání do kůlny vedle chaty v rekreační oblasti Šmelcovna, vyrukoval na rosické policisty čtyřiačtyřicetiletý muž. Ten si před výpravou po letech dopřál pervitin a podlehl nutkání vydat se na procházku. Zamířil nejprve do lesa poblíž Javůrek a potom do blízké chatové oblasti. 

Tam jej prý najednou tajemné hlasy začaly zvát do chaty. Podle jejich přání překonal plot, poničil desky na opláštění budovy, a potom se nalezenou pilkou snažil dostat do chaty. Zloděj si počínal velmi hlasitě a neobratně, což probudilo spícího majitele, který na zdrogovaného muže zavolal policii. Podivně chovající se muž hlídce i majiteli sliboval, že už to víckrát neudělá, to však nezabránilo tomu, aby si jej policisté převzali do péče. 

"Muž je nyní stíhán pro porušování domovní svobody a krádež." sdělil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky hlasy, drogy, policie, chatky, chata, Šmelcovna, Javůrek

Zdrogovaný muž poslechl tajemné hlasy z chaty, které ho nabádaly, aby šel krást. Našel ho majitel, ten jej však na návštěvu nezval  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.