Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lupič se v Brně pokusil vykrást obchod s nožem v ruce, odvážná prodavačka ho poslala do háje

Smůlu ve výběru obchodu k vyloupení měl osmatřicetiletý muž v Brně. Bývalý trestanec, který se teprve před týdnem vrátil z vězení a došly mu peníze, se rozhodl vykrást obchod v brněnském Komíně. Narazil však na nekompromisní paní prodavačku.

Do prodejny se muž vydal v nápadném koženém kabátu a vyzbrojen nožem. Ten vytáhl na prodavačku a chtěl po ní peníze. Šestapadesátiletá prodavačka se však nedala a odolala i dalším výhružkám. Zloději naopak vyčinila, že pokud neodejde, spustí alarm a přivolá policii.

Lupič tak odešel s nepořízenou. Pro přivolané policisty pak nebylo v horkém prázdninovém dnu složité muže v kabátu vypátrat a zaktnout. Muž se k loupeži přiznal. Policistům pak řekl, že byl před týdnem propuštěn z výkonu trestu a nedostatek peněz jej donutil znovu loupit. „Nyní čeká ve vazbě na další trest," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto pixabay.com

Štítky prodavačka, zloděj, Brno, komín, obchod, prodavač, peníze, Brno-Komín

Lupič se v Brně pokusil vykrást obchod s nožem v ruce, odvážná prodavačka ho poslala do háje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.