Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po skvělém účesu a střihu fousů touží i zloději. Stotisícovou škodu už ale noční návštěvník brněnského holičství neuhradil

Že je Brno městem kultury a vkusu, ví už i zloději. Jeden z nich si vytipoval luxusní holičství a kadeřnictví a v noci se vydal pro zkrášlovací produkty. Majiteli způsobil škodu téměř sto tisíc.

Zatím neznámý pachatel chce pravděpodobně na kamerových záznamech z příštích zlodějských výprav vypadat šik. Vidina dokonalého účesu a perfektního plnovousu jej dohnala až k noční návštěvě provozovny holičství a kadeřnictví, kde však zrovna měli zavřeno. Poničil proto vstupní dveře a z firmy si alespoň odnesl vedle kosmetických produktů i další holičovy potřeby jako nůžky, zastřihovače a holicí strojky. 

Jeho pozornosti neušla ani starožitná pokladna, kterou taktéž poničil, ale bohužel v ní nenašel nic, co by si mohl vzít s sebou. 

"Majiteli objektu a provozovateli živnosti způsobil škodu za skoro sto tisíc korun." vypočítal škodu mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Autoři

Štítky kadeřnictví, barbershop, zloděj, policie, pátrání, Brno, účes

Po skvělém účesu a střihu fousů touží i zloději. Stotisícovou škodu už ale noční návštěvník brněnského holičství neuhradil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.