Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Řidič Fiatu Multipla zavinil nehodu s těžkým zraněním a utekl, pátrají po něm policisté

Policisté pátrají po řidiči, kteří v pátek 23. srpna u obce Olbramovice na Znojemsku zavinil nehodu a utekl. Muž řídil auto Fiat Multipla a nedal přednost Octavii jedoucí po hlavní silnici. Při nehodě se těžce zranil řidič a lehce dva spolujezdci.

Podle informací policistů měl řidič Fiatu jet po vedlejší silnici ve směru od Miroslavi na obec Jezeřany. Ve stejnou dobu jela po hlavní silnici od Olbramovic směrem na Moravský Krumlov červená Škoda Octavia a v křižovatce došlo ke srážce. Octavia se po nárazu přetočila a skončila v silničním příkopu.

Tři cestující uvnitř utrpěli zranění - řidič těžké a dva spolujezdci na zadním sedadle lehké. Řidič vozidla Fiat Multipla z místa utekl.

„Jaký byl motiv jeho útěku, a o koho se jednalo, nyní intenzívně zjišťujeme. Významně by nám pomohl záznam palubní kamery," uvedla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

„Jestliže někdo z řidičů tímto úsekem ještě před dopravní nehodou projížděl a má k dispozici záznam protijedoucího Fiatu Multipla, nechť nám tento materiál poskytne. Přispěje tím k řádnému objasnění vážné páteční kolize. Volat můžete na linku 158.  Děkujeme za spolupráci," uzavřela mluvčí.

Foto PČR

Štítky multipla, nehoda, řidič, útěk, pátrání, havárie, Fiat Multipla, Škoda Octavia, Olbramovice, okres Znojmo, Fiat, Moravský Krumlov

FOTO: Řidič Fiatu Multipla zavinil nehodu s těžkým zraněním a utekl, pátrají po něm policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.