Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zakrvácený naháč odpočíval na lavičce. Na únavě se podepsala láhev vodky

Kolemjdoucím zpestřil den dvaapadesátiletý muž. Tak jak ho Pán Bůh stvořil si totiž zdříml na lavičce v Kurské ulici. Celého zakrváceného ho odvezli záchranáři.

Nahého muže v Kurské ulici nahlásila včera odpoledne na linku 156 kolemjdoucí. Přivolaná hlídka našla dvaapadesátiletého muže ležet na lavičce a prázdná láhev od vodky vedle něj napovídala, že se na jeho situaci mohl podepsat i alkohol.

To potvrzovalo i chování muže, který se strážníky nekomunikoval a jen velmi pomalu následoval pokynů, aby se oblékl. „Protože mu z rozbitých úst tekla krev, hlídka městské policie se s žádostí o pomoc obrátila na záchranáře," uvedla policejní mluvčí Tereza Kadrnožková. Několik svědků popsalo, že zranění si prý způsobil muž sám, když zavrávoral a upadl. Zdravotníci muže odvezli k ošetření do nemocnice. „Správní orgán se bude následně zabývat podezřením z přestupku proti veřejnému pořádku," dodala Kadrnožková.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky nahota, policie, záchranáři, alkohol

Zakrvácený naháč odpočíval na lavičce. Na únavě se podepsala láhev vodky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.