Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Agresivní muži provokovali na hodech v Ivanovicích. Když je stárci vyvedli, jeden z nich začal střílet do vzduchu

Pětice agresivních mužů narušovala o víkendu Bartolomějské hody v Ivanovicích. Muži vyvolávali konflikty s ostatními návštěvníky. Stárkům poté došla trpělivost a pětici vyhodili. Jeden z vykázaných pak vzal z auta plynovou pistoli a začal střílet do vzduchu.

Podle svědků se měl střelec pohybovat poměrně vratce a vypadalo to, že jeho chování značně poznamenaly drogy nebo alkohol. Muži pak ihned poté naskákali do do auta a odjeli.

Přivolaní strážníci kontaktovali několik svědků, našli dva použité náboje a podařilo se jim získat informace o autě. „Přes veškeré úsilí nebylo možné podezřelé dohledat, ale všechna svá zjištění strážníci tlumočili státním policistům," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

„Ti poté vyloučili spáchání trestného činu a hlídka městské policie proto případ postoupila správnímu orgánu pro podezření z přestupků podle zákona o střelných zbraních a střelivu," uzavřel Ghanem.

Foto Bartolomějské hody v Ivanovicích

Štítky Ivanovice, hody, střelba

Agresivní muži provokovali na hodech v Ivanovicích. Když je stárci vyvedli, jeden z nich začal střílet do vzduchu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.