Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policie pátrá po zmizelém seniorovi. Mohl by se pohybovat po Vyškovsku či Blanensku

Policie hledá čtyřiasedmdesátiletého seniora. Odešel z domu v Horním Štěpánově a od té doby o něm rodina nemá žádné zprávy. Nutně potřebuje svoje léky.

Od včeršího dopoledne policie na Prostějovsku pátrá po čtyřiasedmdesátiletém seniorovi. Zmizení oznámila jeho rodina, která jej postrádá od předchozího večera, kdy odešel z domu v Horním Štěpánově neznámo kam. Mohl by být kdekoli, policie předpokládá že by se mohl pohybovat na Prostějovsku, ale případně také na Olomoucku, Blanensku nebo Vyškovsku.

Pohřešovaný muž je silnější postavy, vysoký 175 cm, má šedivé krátké vlasy (česané na patku), na obličeji strniště vousů, kulatý obličej, modré oči, husté černé obočí. U špičky nosu má bradavici. Vzhledem k tomu, že pohřešovaný muž užívá léky, bez jejichž pravidelného podání by mohly nastat zdravotní komplikace, žádá policie pomoc při pátrání také veřejnost.

"Informace uvítáme na lince 158 či jakékoliv policejní služebně." říká mluvčí policie Kamila Haraštová.

Informace o muži naleznete zde

 

 

 

 

Autoři | Foto PČR

Štítky pohřešovaný, senior, policie, pátrání, okres Blansko, okres Vyškov, Horní Štěpánov, okres Prostějov, Olomoucký kraj

Policie pátrá po zmizelém seniorovi. Mohl by se pohybovat po Vyškovsku či Blanensku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.