Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Sousedy si nevybíráme. Spor mezi obyvateli domu prý narušil lak na vlasy

Vztahy mezi sousedy patří mezi nejkomplikovanější vztahy vůbec. O tom ví své i obyvatelé domu v Černých Polích. Sousedský spor se vyhrotil údajně natolik, že žena zvolila netradiční způsob pomsty a nastříkala patnáctiletému sousedovi do očí lak na vlasy.

Spletitý sousedský spor řešili strážníci v sobotu u obyvatel v Černých Polích. Pětapadesátiletá žena si stěžovala, že ji patnáctiletý soused údajně zatlačil do jejího bytu a držel ji pevně za ruce. Chlapcova jednačtyřicetiletá matka oponovala, že takto zareagoval na situaci, kdy mu žena nastříkala do očí lak na vlasy.

Staré křivdy a nové hádky

Udělala to prý proto, že děti běhají po chodbě, bouchají dveřmi a dívají se jí do bytu, když svými vstupními dveřmi větrá. „Starší z obou žen zase údajně ztrpčuje život svému okolí tím, že si zve domů hlučné kamarády, se kterými až do noci pije alkohol,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Ghanem. Dveře od bytu prý nezavírá ani v přítomnosti pánských návštěv. Děti potom z chodby vídají nahé muže. Vztahy mezi sousedy jsou dlouhodobě neutěšené, a strážníci proto případ postoupili do správního řízení.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky lak na vlasy, sousedé, hádky, dům

Sousedy si nevybíráme. Spor mezi obyvateli domu prý narušil lak na vlasy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.