Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Za jediný den v Brně ukradli zloději pět drahých jízdních kol

Pět krádeží kol během jediného dne. Takové je bilance středy 24. července v Brně. Policisté evidují ukradená kola ze sklepa, ze stojanu či auta.

První kola zmizela z kočárkárny bytového domu v Kosíkově ulici. Zloděj se do společných prostorů domu dostal, aniž by viditelně poškodil zámky dveří. Překážkou pro něj nebyl ani bytelný zámek, kterým byla obě horská kola zamknuta k topení. Škoda se vyšplhá na nejméně dvacet tisíc korun.

Dva cizinci určitě dlouho nezapomenou na pobyt ve městě pod Špilberkem. Ve Skřivanově ulici zaparkovali své auto značky Honda a dali se na vyhlídku po krásách Brna. Během dvouhodinové procházky zloděj po překonání zámků ukradl kola ze závěsného stojanu. Cizinci hlásí škodu za patnáct tisíc korun.

Vykradenou středu pak korunoval zloděj, který v obchodním centru ve Vídeňské ulici zničilzámek a ukradl trekové kolo vystavené před obchodem. „Obchodní společnosti tak způsobil škodu za skoro dvacet tisíc korun," doplnil policejní mluvčí Bohumil Malášek. Po zlodějích nyní pátrají policisté.

Foto pixabay.com

Štítky krádež, kolo, Brno, zámek, Honda, Špilberk

Za jediný den v Brně ukradli zloději pět drahých jízdních kol  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.