Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý brněnský senior přetáhl souseda berlí přes záda kvůli cigaretám, přestože muž nekouří

Běžné sousedské hádky se včera v podvečer vygradovaly do fyzického útoku. Jednasedmdesátiletý muž udeřil svého souseda holí, protože jej podezíral, že z balkonu o patro výše, kde muž bydlí, neustále vnikal kouř do jeho bytu. Problém však bude mít se svým jednáním senior, byl opilý a jeho soused navíc nekouří.

Sousedské spory ohledně kouření vyústily včera v podvečer v konflikt. Policejní hlídku přivolal do Medlánek jednasedmdesátiletý muž, který si stěžoval, že jej kouřem z cigaret neustále otravuje soused o patro výše. 

Problém, který měl se sousedem již delší dobu řešit však neustával, proto se senior rozhodl proti otravnému kuřákovi zakročit. Ten stál po příjezdu policie před domem vedle jízdního kola a policii sdělil, že jej senior napadl. Podezřívavý muž prý souseda udeřil berlí ve chvíli, kdy se chystal na vyjížďku. Napadený muž následně hlídce ukázal místo na zádech, kam jej měl senior praštit francouzskou holí.

Soused ani jeho rodina nejsou kuřáci

Muž strážníky ujistil, že lékařské ošetření nepotřebuje, a případ by měli řešit spíše s jeho starším sousedem. Tomu už prý několikrát vysvětloval, že z jejich balkonu mu kouř do bytu určitě nejde, jelikož z jeho rodiny nikdo nekouří. 

Senior zopakoval svou domněnku s tím, že už mu došly nervy, a proto souseda berlí praštil do zad. Strážníci si však všimli, že starší z mužů mírně vrávorá. Po dechové zkoušce zjistili, že senior nadýchal 1,6 promile. Z přestupku proti občanskému soužití se nakonec bude zodpovídat agresivní důchodce. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky senior, alkohol, kouř, Medlánky, Brno

Opilý brněnský senior přetáhl souseda berlí přes záda kvůli cigaretám, přestože muž nekouří  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.