Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Brněnští strážníci chytili dva sprejery. Jeden maloval z lásky, druhý chtěl bojovat proti zločinu

Dva sprejery v jeden večer chytili brněnští strážníci. Prvním byl osmatřicetiletý muž, který růžovým fixem ve středu večer maloval na sloupy u nákupního centra v Dlouhé ulici. Kromě tří dalších obrazců vytvořil i přibližně třicet centimetrů velké srdce a kompletně ho vybarvil. Strážníkům po svém dopadení řekl, že to udělal, protože to tak od srdce cítil.

Druhý případ se pak odehrál krátce po půlnoci v Nádražní ulici. Jiný osmatřicetiletý muž tam podle svědků černou barvou posprejoval stánek, označovač jízdenek, vývěsní tabuli i sloup na nástupišti. Před strážníky se dal na útěk, při kterém mu z kapsy vypadl sprej.

Na výzvy k zastavení nereagoval, brzy ho ale strážníci doběhli a skončil v poutech. Svůj vandalismus pak před hlídkou strážníků zlehčoval a tvrdil, že by chtěl naopak válčit proti zločincům. „Oba muže podezřelé z trestného činu si od strážníků převzala státní policie," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Foto MP Brno

Štítky sprejeři, strážníci

VIDEO: Brněnští strážníci chytili dva sprejery. Jeden maloval z lásky, druhý chtěl bojovat proti zločinu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.