Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Brněnští strážníci chytili při činu zloděje, který zrovna vykrádal trafiku

Brněnští strážníci si o uplynulém víkendu připsali hned několik úspěšných dopadení zlodějů. Jedním z nich byl případ ze Žabovřesk, kdy muži zákona chytili zloděj vykrádajícího trafiku přímo při činu.

Na možného zloděje v trafice upozornil strážníky telefonát. Po příjezdu na místo pak viděli, jak se muž snaží utéct oknem ven. Stačili ho však zastavit a spoutat. Pod oknem našli tři tašky a batoh. Muž jim potvrdil, že jde cigarety z trafiky.

„Hlídky městské policie se ujistily, že v objektu již nikdo další není, a pro podezření z trestného činu informovaly státní policisty. U dopadeného muže počkaly na jejich příjezd a následně jim ho předaly. Podezřelý u sebe neměl doklady a přímo na místě nebylo možné zjistit jeho přesný věk a identitu," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Další zloděj kradl v Líšni

Další případ překažené krádeže se odehrál v Líšni. Přímo ve sklepní kóji bytového domu přistihli strážníci devětadvacetiletého muže. Už při vstupu na chodbu si všimli poškozeného zámku na dveřích vedoucích do sklepa a cyklistického kola opřeného o zeď. Zámek sklepní kóje byl přitom přeštípnutý. Muž pak po zákonné výzvě vyšel ven s batohem a kleštěmi v rukou.

„Hlídka se přesvědčila, že není ozbrojený, a vyrozuměla státní policii. Na chodbě potom strážníci objevili ještě jedny vylomené dveře a záležitost ze sobotního dopoledne policistům předali pro podezření z trestného činu," uzavřel Ghanem.

Foto MP Brno

Štítky krádež, trafika, Žabovřesky, kolo, Líšeň

VIDEO: Brněnští strážníci chytili při činu zloděje, který zrovna vykrádal trafiku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.