Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Celostátně hledaná dívka nakažená žloutenkou plivla brněnskému strážníkovi do obličeje

Nepříjemnou dohru pro brněnského strážníka měl incident, který se odehrál dnes na Mendlově náměstí. Hlídka totiž uviděla dívku, která se nápadně podobala celostátně hledané osobě. Jakmile si náctiletá strážníků všimla, snažila se utéct. V tom jí však hlídka zabránila.

Jeden ze strážníků ji chytl za ruku, ale sedmnáctiletá dívka se snažila vymanit vší silou. Strážníkům přitom sprostě nadávala a jednomu z nich dokonce plivla do tváře.

Hlídka přitom o dívce věděla, že má žloutenku, a protože hrozilo, že by mohla nakazit i někoho z kolemjdoucích, vytáhli strážníci slzotvorný plyn a za jeho použití odporující dívku zpacifikovali. Skončila v poutech.

„Strážníci ženu spoutali a předali ji republikovým policistům jako podezřelou z trestného činu," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Ověření osobních údajů dívky potvrdilo, že je celostátně hledaná. „Strážníci museli zasáhnout také vůči osmnáctiletému mladíkovi, který se do zákroku vměšoval. Jeho jednáním se bude zabývat správní orgán," uzavřel Šoba.

Foto MP Brno

Štítky strážníci, žloutenka, dívka, hledaná, pátrání, plivnutí

Celostátně hledaná dívka nakažená žloutenkou plivla brněnskému strážníkovi do obličeje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.