Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dva pejsci v Brně sežrali jed na krysy, strážníci pak našli nebezpečné červené granule

Zdravotními problémy dvou psů skončila v pondělí večer procházka majitelky s jejími čtyřnohými mazlíčky v brněnských Medlánkách. Žena si při venčení v Podpěrově ulici všimla po trávě rozházených červených válečků, které vypadaly jako jed na krysy.

Její pejci tyto podezřelé červené granule bohužel snědli. Po návratu domů se pak začali chovat malátně a zvraceli, kvůli čemuž okamžitě volala veterináři.

Žena poté dostala oprávněnou obavu,  aby nástrahu nesnědlo nějaké malé dítě nebo další zvíře, a proto zavolala strážníky. Hlídka na místě opravdu našla červené granule. Při pátrání po okolí pak strážníkům obsluha nedaleké restaurace řekla, že prý v oblasti probíhala deratizace.

Strážníci vysbírali všechny viditelné nástrahy a vše zdokumentovali. „Informaci předali strážníci státním policistům a případem se budou dále zabývat," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Štítky granule, deratizace, jed, otrávení, Brno, Medlánky

Dva pejsci v Brně sežrali jed na krysy, strážníci pak našli nebezpečné červené granule  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.