Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Ve Veselí nad Moravou cyklista srazil ženu, která venčila psa. Z místa nehody ujel

Cyklista ve Veselí nad Moravou srazil ženu, která zrovna venčila psa. Té způsobil lehké zranění. Z místa nehody ujel, policie po něm pátrá.

V neděli ráno šla na procházku sým psem čtyřiašedesátiletá žena na stezku pro chodce a cyklisty v ulici Kollárova ve Veselí nad Moravou. Žena měla psa na dlouhém vodítku a v tu dobu místem projížděl nezjištěný cyklista. 

Cyklista si nevšiml nataženého vodítka, o které se zachytil. Chodkyně se psem trhnutí neustála a upadla na chodník. Při pádu se lehce zranila a následně musela vyhledat ošetření. Cyklista po srážce sice zastavil, ale když viděl, že je chodkyně zraněná, opět sednul na kolo a odjel ve směru na Kozojídky.

"Policisté po tomto cyklistovi pátrají a potřebují zdokumentovat i jeho výpověď ke správnému posouzení míry zavinění. Případní svědci nebo sám cyklista se může ozvat na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158." říká mluvčí policie Petr Zámečník.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky cyklista, pes, vodítko, Veselí nad Moravou, Kozojídky

Ve Veselí nad Moravou cyklista srazil ženu, která venčila psa. Z místa nehody ujel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.