Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Mladík napadl na Lesné třiapadesátiletého muže. Ve výtahu ho obral o peníze

Poznáte muže na videu? Na začátku června napadl třiapadesátiletého muže před bytovým domem na Lesné a ukradl mu všechnu hotovost. Policie po něm pátrá.

Začátkem června sena Lesné odehrálo loupežné přepadení. Třiapadesátiletý muž se v noci vracel domů a před vstupem do domu jej napadl neznámý útočník. Muž se chtěl ukrýt uvnitř domu, útočník jej však protlačil předními dveřmi a muže pronásledoval do domu. Lupič vlezl s poškozeným do výtahu, kde na něj dál útočil. 

      

Muž násilníkovi nakonec dal všechny své peníze, které měl u sebe. Lupič se s hotovostí spokojil a vyděšeného muže nechal jít. Naštěstí byl dům opatřen bezpečnostními kamerami, které celý útok zaznamenaly.

"Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění osoby pachatele. Jedná se o muže světlé pleti ve věku 20-25 let výšky 180-185cm, štíhlé postavy, oválný obličej s neoholeným strništěm. Dle gest a mimiky by to mohl být uživatel návykových látek. Informace k útočníkovi volejte na číslo 974 625 888 nebo na tísňovou linku 158." říká tiskový mluvčí policie David Chaloupka. 

 

Autoři | Foto PČR

Štítky lupič, výtah, Lesná, brno, pátrání policie, dům

VIDEO: Mladík napadl na Lesné třiapadesátiletého muže. Ve výtahu ho obral o peníze  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.