Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž v Brně nahlásil tři bomby a plánoval vykolejit vlak. Chtěl se vrátit do vězení

Sedmačtyřicetiletému muži se na svobodě nelíbilo. Ohlásil na tři bomby a vyhrožoval vykolejením vlaku, aby se dostal zpátky do vězení. Za šíření poplašné zprávy mu skutečně hrozí trest odnětí svobody.

Kuriozní hlášení obdrželi včera večer policisté na tísňové lince. Z telefonní budky jim zavolal člověk, který ohlásil, že se na dvou místech v Brně a na jednom v Německu nachází bomba. Stejná osoba se pak na lince 158 přiznala, že plánuje vykolejit vlak. Tyto informace policista na lince sdělil svým kolegům, kteří se vydali k telefonnímu atomatu na Hybešové, odkud neznámý volal.

Když policisté dorazili, v budce našli sedmačtyřicetiletého muže, který telefon ještě nepoložil, a stále komunikoval s tísňovou linkou. K telefonátu se hned přiznal. Zoufalý muž byl nedávno propuštěn z vězení a dle jeho slov by se rád vrátit zase zpátky. Jeho přání bude pravděpodobně vyslyšeno, kriminalisté jeho telefonát prověřují jako podezření z trestného činu šíření poplašné zprávy.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky vězení, kuriozita, policie, bomba, věznice, Brno, Německo

Muž v Brně nahlásil tři bomby a plánoval vykolejit vlak. Chtěl se vrátit do vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.