Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Řidič na Brněnsku zběsile ujížděl policistům, pak utekl z auta. Vevnitř zapomněl doklady

Nepříliš zdařilý plán, jak se vyhnout trestu za řízení navzdory zákazu, se urodil v pátek večer muži v Zastávce u Brna. Policistům totiž začal ujíždět, poté dokonce utekl z auta. Vevnitř však nechal nejen doklady, ale i naštvané spolujezdce.

Policisté z Rosic v pátek večer zastavovali v Zastávce auto. Když jeho řidič spatřil policejní majáky, začal místo zastavení ujíždět. Policejní hlídku se snažil s plně obsazeným autem setřást, moc se mu to však nedařilo. Za obcí Hlína pak řidič najel na polní cestu, kde zastavil a z auta utekl.

Moc platné mu to však nebylo, vevnitř si totiž nechal peněženku i s občankou. Vedle toho seděli v autě ještě spolujezdci,  kteří nechtěli mít se zběsilou jízdou nic společného a potvrdili, že za volantem seděl muž, který si zde nechal doklady.

„Proč ujížděl tak bylo vcelku jasné, osmadvacetiletého muže policisté dobře znají, má platný zákaz řízení všech motorových vozidel," uzavřel policejní mluvčí David Chaloupka.

Foto PČR

Štítky brněnské, ujíždění, honička, doklady, zastávka, Brněnsko, Brno, Rosice

VIDEO: Řidič na Brněnsku zběsile ujížděl policistům, pak utekl z auta. Vevnitř zapomněl doklady  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.