Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Dva zloději okradli v Brně opilého muže o peněženku, naštěstí neutekli daleko

Štěstí v neštěstí měl opilý muž, který během víkendové noci v Sukově ulici potkal dva mladé muže. Ti ho začali podpírat a ve chvíli, kdy mu spadla peněženka na zem, vzali nohy na ramena i s jeho penězi a doklady. Naštěstí vše zachytila kamera jedné z institucí v centru Brna.

Na záznamu bylo vidět, jak jeden z mužů peněženku vzal a spolu se svým známým odešel do parku u ulice Koliště. Oblast hned začalo prohledávat několik hlídek strážníků.

Po chvíli našli okradeného muže a hlídka ze služebny v centru města díky dobrému popisu vypátrali na Cejlu i oba podezřelé ve věku 24 a 31 let.

Muži nejprve tvrdili, že po cestě z centra nikoho nepotkali. Starší z nich po chvíli přiznal, že mluvili se silně opilým mužem, jemuž údajně pomáhali vstát.

„Strážníci předali dvojici státním policistům jako důvodně podezřelou z trestného činu a vydali se zkontrolovat trasu, kudy muži přišli. V odpadkovém koši potom uviděli peněženku, která vypadala přesně tak, jak ji popsal okradený muž. Také o tomto nálezu hlídka informovala Policii ČR," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto MP Brno

Štítky peněženka, krádež, Brno, strážníci, kamery, Cejl, Policie České republiky

VIDEO: Dva zloději okradli v Brně opilého muže o peněženku, naštěstí neutekli daleko  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.