Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Opilého muže museli zpacifikovat strážníci, cestou na záchytku mlátil hlavou do sanitky

Teprve devatenáctiletý muž se dostal do hledáčku strážníků, kteří v neděli odpoledne kontrolovali Královopolskou ulici. Namol opilý mladík začal bez důvodu strážníkům nadávat, čímž si vysloužil cestu na záchytku.

Strážníci mladíka našli ležet na chodníku v Královopolské ulici, když v těch samých místech prověřovali oznámení o dvou výtržících kopajících do popelnic.

Žádné škody na majetku sice nikde v okolí neobjevili, přesto nakonec museli zasáhnout. Mladík na ně sprostě křičel a snažil se odejít. Při kontrole nadýchal 2,69 promile.

„Z jeho chování strážníci usoudili, že by mohl být i pod vlivem drog nebo léků. Přivolali proto sanitku a nechali ho převézt na záchytnou stanici," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem. 

Během cesty sanitkou do Černovic si však mladík začal odepínat bezpečnostní pás a tlouct hlavou do karoserie i oken záchranky Hlídka ho proto spoutala, a poté, co se uklidnil, předala lékařce. „Za neuposlechnutí výzvy úřední osoby mu ve správním řízení hrozí desetitisícová pokuta," uzavřel Ghanem.

Foto ZZS JMK

Štítky záchytka, strážníci, alkohol, Černovice

Opilého muže museli zpacifikovat strážníci, cestou na záchytku mlátil hlavou do sanitky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.