Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na svatbě v Brně se poprali svatebčané, zasáhnout museli strážníci

Hořké zakončení měl pro zamilovaný pár novomanželů, kteří si v sobotu řekli své ano v Brně, jejich svatební den. Večerní zábavu v maloměřické pivnici totiž museli navštívit i strážníci. Svatebčané se pohádali, rozbili několik sklenic a v závěru se i porvali.

Do pivnice vyrazila hlídka v noci na neděli. Strážníky zavolali svědci, kteří na linku 156 oznámili vzájemné napadání se několika hostů. Po příjezdu strážníků na místo se  svatebčané shodli na tom, že konflikt zůstal v rovině nadávek a nikdo neutrpěl újmu.

Rozbilo se jen několik sklenic, na jejichž úhradě se svatebčané dohodli s obsluhou. Když už se však zdálo, že je celý spor urovnaný, objevil se náhle sedmadvacetiletý muž a bez varování začal neurvale mlátit pěstmi o čtyři roky mladšího hosta.

Strážníci museli použít donucovací prostředky a útočníka spoutali. „Oba hlavní aktéři odmítli přivolání lékaře, viditelná zranění na těle neměli. Podezřelého dopravila sanitka na záchytnou stanici a ve správním řízení se bude zodpovídat z možného přestupku proti občanskému soužití," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto pixabay.com

Štítky svatba, rvačka, strážníci, Brno

Na svatbě v Brně se poprali svatebčané, zasáhnout museli strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.