Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Neznámý útočník se v Líšni pokusil znásilnit mladou ženu. Muž na záběrech by mohl být důležitým svědkem

Brněnští policisté stále vyšetřují pokus o znásilnění z 28. dubna letošního roku. Neznámý muž se tehdy dvacet minut před půlnocí v Sedláčkově ulici v Brně - Líšni pokusil znásilnit šestadvacetiletou ženu. Povalil ji na zem, žena však začala křičet, díky čemuž jí na pomoc přiběhli dva mladíci. Útočník poté z místa raději utekl. Policisté nyní prosí veřejnost o pomoc s identifikací muže, který by mohl být důležitým svědkem v případu.

Muž je zachycen na několika záběrech z oblasti ulice Sedláčkovy. „Kriminalisté předpokládají, že jim zatím neznámý muž, může poskytnout k případu důležité informace," uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Ze záběrů je patrné, že muž je kuřák a cigaretu drží v pravé ruce. V levé si přitom hraje s telefonem. Muž na záběrech má hubenou postavu, je oblečený  v tmavých kalhotách a bundě zřejmě maskáčového vzoru. Na nohou má tmavé boty s bílou podrážkou. „Záběry černobílé kamery mají noční přísvit, tudíž se odstíny barev mohou lišit od skutečnosti," vysvětlil Chaloupka.

Policisté nyní muže žádají, aby se jim přihlásil. „Od veřejnosti policisté na lince 158 přivítají informace, které by mohly vést ke ztotožnění neznámé osoby na záznamu," dodal Chaloupka.

Tři případy znásilnění či pokusu v Líšni za jediný rok

Za poslední rok šlo už o třetí případ znásilnění či pokus o něj v Líšni. U případu z poloviny ledna, kdy muž znásilnil mladou ženu u zastávky Bartákova znají policisté podobu útočníka. Policisté po něm stále pátrají.

Stejně tak je tomu u znásilnění ze srpna loňského roku. Útočník, kterého zachytila kamera v domě, unesl ženu od vchodu do domu na Sedláčkově ulici.

Foto PČR

Štítky znásilnění, Líšeň, pokus, muž, agresor, video, svědek, Brno

VIDEO: Neznámý útočník se v Líšni pokusil znásilnit mladou ženu. Muž na záběrech by mohl být důležitým svědkem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.