Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladý stavař na Blanensku bral peníze, ale práci už neudělal

Policisté zadrželi devětadvacetiletého muže, kterého nahlásil jeden z podvedených zákazníků. Muž měl od něj vzít zálohu padesát tisíc korun, střechy se ale nešťastný zákazník nikdy nedočkal.

Policisté z Obvodního oddělení Blansko obvinili devětadvacetiletého muže z podvodu. Ten si v listopadu od šestatřicetiletého zadavatele převzal zálohu padesát tisíc korun na provedení rekonstrukce střechy domu. I přes opakované připomínání, práce provedena nebyla a zálohu podezřelý do dnešního dne také nevrátil.

Policisté začali případ prověřovat, a následně zjistili, že muže podezřelého z podvodu již řeší za podobný případ policie i v jiném městě. Poslední dobou se podvodné stavební zakázky médii jen hemží.

"Obbdobná kauza se stejným podezřelým byla již medializována, a proto apelujeme na obezřetnost při obdobných podezřelých smluvních vztazích." dodala  Lenka Koryťáková, mluvčí blanenské policie.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky okres Blansko, Blansko

Mladý stavař na Blanensku bral peníze, ale práci už neudělal  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.