Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Sedmnáctiletý výrostek přepadl na Staré osadě stařenku o holi, povalil ji a ukradl tašku

Teprve sedmnáctiletý mladík přepadl minulý týden na Staré Osadě v Brně osmdesátiletou seniorku, co šla za pomocí hole a v ruce nesla tašku. Tu jí mladík vytrhl a s bezmocnou seniorkou ještě chvíli vláčel po zemi. Naštěstí ho dopadli strážníci. Celý incident zachytily kamery.

Kolemjdoucí svědci okamžitě zavolali strážníky. Jedna hlídka po příjezdu na místo zjišťovala od svědků podrobnosti o zloději a čekala na příjezd záchranářů pro přepadenou, druhá již operovala v terénu. 

Díky spolupráci hlídek a včasnému oznámení na linku 156 našli strážníci podezřelého schovávajícího se nedaleko židenického hřbitova," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Mladík se strážníkům přiznal, že seniorce tašku vzal, prohledal ji a hlídce také ukázal, kde ji pohodil. „Strážníci mladíka i případ předali státním policistům pro důvodné podezření z trestného činu," uzavřela mluvčí.

Foto MP Brno

Štítky stará osada, seniorka, krádež, taška, Brno

VIDEO: Sedmnáctiletý výrostek přepadl na Staré osadě stařenku o holi, povalil ji a ukradl tašku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.