Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Policisté pátrají po totožnosti muže, který skočil pod vlak. Nevíte, komu patří toto oblečení?

Jihomoravští policisté stále neznají identitu muže, který na prvního máje ukončil svůj život pod koly vlaku. Incident se odehrál na 121. kilometru železniční trati mezi Hrušovany u Brna a Vranovicemi, mladý muž tehdy vstoupil těsně před projíždějící rychlík směřující z Brna do Vídně. Zraněním na místě podlehl.

Policistům se v průběhu vyšetřování zatím nepodařilo zjistit totožnost sebevraha. Neznámý muž byl pravděpodobně ve věku kolem pětadvaceti let, asi 175 cm vysoký. Byl neoholený s asi třímilimetrovým strništěm, na hlavě měl krátké asi 3 mm dlouhé světle hnědé vlasy.

Stopy po unikátní operaci hlavy

V pravé části temene hlavy měl dlouhou jizvu a v hlavě implantovanou titanovou síťku. Muž totiž prodělal před nejméně třemi lety závažnou operaci hlavy, pravděpodobně v důsledku úrazu. Muselo se přitom jednat o velmi náročnou, neobvyklou a drahou operaci.

Neznámý muž byl oblečen do černé bundy, pod ní měl modrou mikinu, tmavě modrou polokošili s bílými pruhy a bílé tričko s velkým modrým nápisem Beach life. Na nohou měl tmavé kalhoty a černé kotníkové boty.

„Informace k zjištění totožnosti neznámého muže uvítají kriminalisté na tísňové lince 158. Policie děkuje za spolupráci," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.


NÁSLEDUJÍCÍ OBRÁZEK OBSAHUJE KREV, NENÍ VHODNÝ PRO SLABŠÍ POVAHY.

Foto PČR

Štítky sebevrah, vlak, oblečení, titanová síťka, operace, Svátek práce, Vídeň, Brno, Hrušovany u Brna, Vranovice

FOTO: Policisté pátrají po totožnosti muže, který skočil pod vlak. Nevíte, komu patří toto oblečení?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.