Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Alkoholem poznamenaný gentleman rozbíjel sklo a házel po policii spodní prádlo. Skončil na záchytce

Rozbíjení skla, svlékání na veřejnosti a rozhazování prádla. Osmačtyřicetiletý muž dal strážníkům pěkně zabrat.

Vypadalo to na běžný výjezd k opilému muži. Zvuky tříštícího se skla nesoucí se vnitroblokem na Mojmírově náměstí oznámil včera v noci volající na tísňovou linku městské policie. Dle hlášení se u vchodu do domu uvelebil silně opilý muž, který odmítá odejít a kope do dveří. Oznamovatel odvedl hlídku do areálu a ukázal jí několik rozbitých lahví od alkoholu. Opodál ležel u vchodových dveří osmačtyřicetiletý muž, který měl zjevné problémy s chůzí i artikulací.

Legitimace spodním prádlem

Muž posilnění akoholem přiznal, tím ale spolupráce s hlídkou skončila. Strážníci mu pomohli se postavit a vyzvali ho, aby jim předložil doklady. Vrávorající muž si však místo peněženky rozepnul poklopec, sundal si kalhoty a spodní prádlo a se slovy „tady to máš“ je hodil strážníkům. Poté se i přes opakovanou výzvu, aby zůstal na místě, pokusil polonahý odejít.

"Kuráž mu pravděpodobně dodal i alkohol a když se začal po strážnících ohánět rukama, spoutali ho. Do příjezdu sanitky ho přikryli dekou ze služebního vozidla a následně ho doprovodili na záchytnou stanici. Po vystřízlivění mu oznámili, že neuposlechl výzvy úřední osoby a znečistil veřejné prostranství, a vypsali mu pokutu." dodala mluvčí stážníků Tereza Kadrnožková.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky opilec, policie, záchytka, alkohol, sklo, spodní prádlo

Alkoholem poznamenaný gentleman rozbíjel sklo a házel po policii spodní prádlo. Skončil na záchytce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.