Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Namol opilá žena v Brně ani nedokázala stát na nohou, u sebe přitom měla malou dceru

Na matku roku rozhodně nemůže aspiroval žena, kterou našli brněnští strážníci na Velký pátek ležet na lavičce na Zelném trhu. Žena byla tak opilá, že nedokázala stát na nohou. U sebe měla přitom celou dobu svoji desetiletou dceru a psa.

Strážníci ženu probudili a snažili se zjistit, jestli je schopná se svým dítětem bezpečně odejít domů. Odpověděla jim, že je v naprostém pořádku. Přitom se pokoušela postavit na nohy, bez úspěchu.

Při následné dechové zkoušce jí strážníci naměřili více než tři promile. „Kvůli důvodnému podezření z trestného činu přivolali státní policisty. Městská policie vyrozumí i sociální pracovníky," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zásah však komplikoval ještě jeden výrazný lidský faktor. Po celou dobu se držel v blízkosti opilé ženy čtyřicetiletý muž a snažil se strážníkům bránit v kontaktu s ní. Vše vyeskalovalo ve chvíli, kdy se jednoho ze členů hlídky pokusil odstrčit. Strážníci použili donucovací prostředky a spoutali ho.

„Muž se kvůli velkému množství vypitého alkoholu také nedokázal ovládat, a tak ho strážníci nechali převézt na záchytnou stanici," uzavřel Ghanem.

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky alkohol, žena, strážníci, zelný trh, Brno, Velký pátek, Zelný trh (Brno)

VIDEO: Namol opilá žena v Brně ani nedokázala stát na nohou, u sebe přitom měla malou dceru  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.