Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž si do restaurace v Brně donesl vlastního lahváče. Majiteli vyhrožoval, že mu zničí podnik

Velmi specifické představy o chodu restaurace měl v sobotu šestačtyřicetiletý muž v Zábrdovicích. Do místní restaurace si přinesl vlastní pivo, nic si neobjednal a po chvíli začal vulgárně urážet majitele hospody. Zasáhnout museli strážníci.

Pětapadesátiletý majitel podniku hosta nechal v klidu i přesto, že si nic neobjednal. To trvalo jen do chvíle, než ho muž začal slovně napadat. Poté se rozhodl požádat o pomoc strážníky a pracovníkům tísňové linky 156 ještě řekl, že mu šestačtyřicetiletý muž vyhrožuje zničením podniku.

Přivolaní strážníci vulgárního hosta vyzvali, aby odešel a přestal na majitele křičet. Hlídka záhy zjistila, že je nezvaný host notně opilý. Muž bez okolků přiznal, že pil. Zdůraznil ale, že si donesl vlastní alkohol, protože prý v restauraci čepují špatné pivo.

„I přes upozornění strážníků, že na ulici podle městské vyhlášky pít nesmí, se v nestřežené chvíli napil lahvového piva. Hlídka městské policie zavolala sanitku, která ho převezla na záchytnou stanici," uvedla mluvčí sgrážníků Tereza Kadrnožková.

Zdravotníci muži naměřili 2 promile. Strážníci případ předali ke správnímu orgánu. „Ten bude řešit nejen podezření z přestupku proti občanskému soužití, ale také porušení městské protialkoholní vyhlášky," uzavřela mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky Zábrdovice, pivo, restaurce, strážníci, restaurace, Brno

Muž si do restaurace v Brně donesl vlastního lahváče. Majiteli vyhrožoval, že mu zničí podnik  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.