Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

FOTO: Naštvaný obyvatel domu v Brně hodil sklenici se zavařeninou na limuzínu oslavence

Překvapení po oslavě narozenin nachystali v Brně třiadvacetiletému muži jeho kamarádi. Další, avšak velmi nevyžádané překvápko však potom udělal celé partičce místní obyvatel. Na hluk oslavy reagoval velmi svérázně - vzduchem letěla sklenice se zavařeninou.

Třiadvacetiletý mladík slavil v Brně narozeniny. Jeho kamarádi mu chtěli udělat radost a před restauraci, kde měl oslavu, mu nechali přistavit luxusní limuzínu k odvozu domů.

Narozeninový zážitek pak ještě umocnili malým ohňostrojem. To však už bylo asi příliš pro jednoho z obyvatelů přilehlých domů, který zřejmě neunesl hlučnou zábavu a po odjíždějícím autě hodil sklenici se zavařeninou.

Vržená sklenice trefila a rozbila boční okno auta. „Že to nebylo šťastné řešení situace je zřejmé, poškozeným se v celém případu stal majitel vozidla, výměna rozbité skleněné výplně dveří luxusní limuzíny vyjde na třicet tisíc korun," uzavřel policejní mluvčí David Chaloupka.

Foto PČR

Štítky limuzína, oslava, zavařenina, rozbité okno, Brno, sklenice, džem, slavnost

FOTO: Naštvaný obyvatel domu v Brně hodil sklenici se zavařeninou na limuzínu oslavence  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.